måndag 8 juni 2015

Och så blev det grillsäsong med bästa tillbehören!

Sommaren är verkligen grillsäsong, så också för oss! Mina eko-reko favoriter på grillen är majskolv, aubergin, zucchini, skogschampinjoner och paprika eller riktigt goda hamburgare (vegetariska funkar lika bra). Tillbehören vill jag ska vara många och gärna i combon sött och salt. Favoriten just nu är melon och fetaostsallad så gott!


Melon och fetaostsallad (recept för 4 personer):
4 nävar valfri Sallad
1/2 Vattenmelon i bitar
1 Rödlök
Blandade oliver
1 pkt Fetaost

Dressing till rödlöken:
Olivolja
Citron
Salt
Peppar

Blanda alla salladsingredienser men inte rödlöken. Hacka rödlöken och lägg i en skål, häll över olivolja, pressa citron, salta och peppra. Låt rödlöken ligga och dra minst i 20 minuter innan salladen serveras med löken på! Smaklig eko-reko spis!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Dagarna i mars och förändringens vindar

Just nu känns dagarna lite tunga. Jag försöker tänka positiva tankar, fokusera på det som är bra och se till att jag får återhäm...