I fredags åt vi vegetarisk tacos och det blev så gott. Fräste morötter, palsternacka, lök och vitlök i olja innan jag hällde på ekologisk tacokrydda och krossade tomater. Allt fick stå och puttra i 30 minuter. Till det serverades syltad rödlök, rödkål, paprika, tomater och avokado samt vitlöksfrästa champinjoner och lime. Egna tortillabröd gjorde jag också men det fastnade inte på bild utan hamnade direkt i magen. Vegetarisk gott och eko-reko!
måndag 24 november 2014
Prenumerera på:
Kommentarer till inlägget (Atom)
Dagarna i mars och förändringens vindar
Just nu känns dagarna lite tunga. Jag försöker tänka positiva tankar, fokusera på det som är bra och se till att jag får återhäm...
-
Ingredienser 4 personer: 3 morötter 2 små lökar 1 palsternacka Spiskummin Torkad ingefära Torkad chili Kanel Salt Peppar Krossade tomater 3...
-
Jag har skrivit ett bokmanus. Jag måste erkänna nästan skryta för jag är himla stolt över mig själv. Att jag som har dyslexi och aldrig rikt...
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar